Menu
EUR
Wat meenemen op vakantie?

Wat meenemen op vakantie?

Soepmaker

Een soepmaker is een compact en praktisch apparaat om mee te nemen op vakantie. Hiermee kun je niet alleen soep bereiden, maar ook jam en smoothies. Het is een apparaat dat weinig ruimte in beslag neemt in je bagage en eenvoudig en snel te gebruiken is. Ideaal om te genieten van gezonde en verse maaltijden tijdens je reis. Begin je dag op vakantie met een heerlijke zelfgemaakte smoothie of huisgemaakte jam of geniet 's middags of 's avonds van een vers bereide soep.

Blenders van TurboTronic

Grillplaat

Zodra de zon begint te schijnen, is er één ding wat wij Nederlanders graag doen. Dat is grillen! Lekker buiten op de barbecue. Ook op vakantie doen wij dit maar al te graag! Een grote barbecue meenemen is soms wat lastig, dus in dat geval is een elektrische grillplaat een echte uitkomst. Afhankelijk van de platen, met of zonder ribbels, kun je er een heleboel mee maken. Denk bijvoorbeeld aan het grillen van een lekker stukje vlees of vis, maar ook een eitje bakken in de ochtend is geen enkel probleem op een vlakke plaat. Kies je voor een contactgrill? Dan kun je zelfs lekkere tosti’s maken.

Met de TurboTronic AG700 Airfryer en Grill neem je zelfs een 2-in-1 keukenapparaat in gemakkelijk mee. De airfryer heeft een speciale grillfunctie en een slimme thermometer, waarmee je een stukje vlees tot in perfectie kunt grillen. Multifunctioneel en super handig zo’n grill!

Grills van TurboTronic

Oven

Het lijkt een opendeur, maar een oven mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens je vakantie. Bedenk je maar eens hoe vaak de oven aanstaat. In veel huishoudens staat de oven iedere dag toch wel een keer aan. Op vakantie dus waarschijnlijk ook! Neem de oven mee op vakantie voor het afbakken van broodjes of croissantjes, een pizza of het maken van een ovenschotel. Voor veel gerechten is de oven een uitkomst.

Helaas zijn de meeste vrijstaande ovens groot en dus lastig mee te nemen. Maar gelukkig niet allemaal. Wij hebben verschillende kleine ovens, die je gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie.

Ovens van TurboTronic

Airfryer

We benoemden net al de AG700 Airfryer en Grill in één. Een super handig apparaat die twee keukenapparaten combineert. Het kan ook zijn dat jij de voorkeur geeft aan enkel de airfryer. In geen enkel huishouden meer weg te denken vandaag te dag. De airfryer mag dus ook niet ontbreken op vakantie.

Elke dag frituren is natuurlijk niet gezond. Ook al is het vakantie, willen we toch een beetje letten op de lijn. Door te kiezen voor de heteluchtfriteuse verminder je de vetinname tot wel 80%. Een gezondere keuze dus, als het op frituren aankomt.

Het aanbod in airfryers is enorm groot. Laat je verrassen door ons aanbod, van compacte heteluchtfriteuses tot airfryers XXL en zelfs dubbele airfryers!

Airfryers van TurboTronic


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »