✓ Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
✓ Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
✓ Veilig betalen vooruit of achteraf
✓ Snelle levering binnen 1 - 2 werkdagen

Your cart is currently empty.

Return to shop

Over TurboTronic

TurboTronic heeft een intrinsieke, tijdloze elegantie in combinatie met een unieke intuïtieve bediening. Wij ontwerpen huishoudelijke- en keukenapparaten voorzien van zowel uiterlijk schoon als trouwe efficiëntie waarvan jij jarenlang zult genieten.

De naam TurboTronic weerspiegelt onze identiteit en is eigentijds in zowel design als functionaliteit. We verbreden ons concept; we komen niet alleen op voor een beter milieu, maar ook voor een betere wereld. Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid met een sportlijn genaamd: SportTronic.

Over ons: bedrijfsfilosofie

De bedrijfsfilosofie van TurboTronic zegt veel over ons als merk. Zo werken wij continu aan het optimaliseren van onze producten zodat jij als consument dagelijks kunt genieten, niet alleen van een mooi product maar ook van een hoogwaardig en functioneel ontwerp. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op 3 kernwaarden.

 

Integriteit

We zijn niet bang om een standpunt in te nemen over belangrijke sociale kwesties en we erkennen en eren anderen die hetzelfde doen. We blijven trouw aan wie we zijn, aan onze stijl en overtuigingen.

 

Kwaliteit

Onze producten gaan lang mee, zowel wat betreft hoogwaardige machineonderdelen als door het tijdloze ontwerp dat het gemakkelijk maakt voor dagelijks gebruik.

 

Stijl

We creëren stijlen die lang meegaan en we blijven trouw aan onze ontwerpfilosofie. TurboTronics verenigde klassieke stijl met moderne vormen. Onze stijl is vrouwelijk en sensueel, maar met snelle en mannelijke eigenschappen.

De waardering van turbotronic.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 2497 reviews.